Vinduesvask

Vinduesvask
Privat

Vinduesvask på din private bolig - op til 2. sal.

Vinduesvask
Erhverv

Vinduevask til alle slags erhverv.

Vinduesvask
Sommerhuse

Udvendig vinduesvask i sommerhuse.

Vinduesvask
Kalkfri vand

Vinduesvask udføres med kalkfri vand.

Vinduesvask

Er det ved at være et stykke tid siden dine vinduer er blevet vasket? Så lad din lokale vinduespudser klare opgaven. Med priser fra 120,- kan det næsten ikke betale sig selv at gå i gang. Ingen opgaver af ens og vi giver derfor et specifikt tilbud til netop dit hus. 

Vi har pt ruter i Varde, Næsbjerg, Alslev, Guldager, Esbjerg, Hjerting, Janderup, Billum, Oksbøl, Sig, Ansager, Blåvand, Vejers, Tistrup og Ølgod.

Der bliver hele tiden arbejdet på nye ruter. Tøv derfor ikke med at kontakte os hvis du bor i en anden by omkring Varde.

100% rent vand

Alt vinduesvask udføres med kalkfri vand, som sikre et flot og rent resultat – hver gang. Hvis man anvender vand fra vandhanen vil det indeholde kalk og urenheder, som vil give pletter på vinduerne. Vi renser vandet helt rent og du vil derfor undgå pletter på dine vinduer. Med en børste og det rene vand kan vi rigtig rense alle overflader og komme ind i alle kroge. 
Lige efter vinduesvasken vil vinduet stadig være vådt, men når vandet er tørret op vil du have fine og rene vinduer.Det rene vand betyder at man ikke behøver at skrabe glasset og tørre efter.

Er dine vinduer tidligere blevet pudset med almindelig vand og sæbe, kan det tage 1-2 vinduesvask inden du kan se det perfekte resultat. Det skyldes små sæberester, som kan sidde på vindues og vinduesrammen. Disse sæberester kan være svære at fjerne ved første vask.

Udfyld formularen og få et tilbud på vinduesvask

Fortæl os gerne hvor mange vinduer du har
og hvor mange etager der er i huset. 

Servicefradrag

Husk du kan få et fradrag på 26% af dine udgifter til vinduesvask/vinduespudsning.

Læs mere om dette på Skat.dk

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud

Miljøvenlig vinduesvask

Når vi anvender det rene vand, der er renset for kalk og urenheder, behøver vi i de fleste tilfælde ikke at anvende nogen form for kemi for at rense vinduerne. Det rene vand tiltrækker skidt og snavs og løfter det fra vinduet, som vi nemmere kan komme med børsten og fjerne det. 
Det giver derfor en meget mere miljøvenlig vinduesvask, når vi kan undgå kemi. 
I de tilfælde hvor det er nødvendigt at anvende kemi, vil vi bruge så lidt som absolut nødvendigt og altid efter fabrikantens instruktion. 

Varmt vand

Ved meget beskidte vinduer og i den kolde vintertid, vil vi anvende varmt vand for at kunne sikre den høje kvalitet vi ønsker at levere. 
Det varme vand er også med til at reducere nødvendigheden for at anvende kemi. 

Servicefradrag for Vinduesvask
Vinduespudsning af ovenlysvindue

Priser

Priseksempler på vinduesvask hver 4. eller 8. uge.

Rækkehus: Fra 120,- 
Et-plans hus: Fra 150,-
To-plans hus: Fra 190,- 
1. sals lejlighed: Fra 190,-
2. sals lejlighed: Fra 240,-
Når du har fået et tilbud fra os er der ingen ekstra tillæg eller gebyr.

Ovenstående priser gælder vinduesvask vinduesvask hver 4. eller 8. uge. 
Ønsket vinduesvask udført en enkelt gang er der et tillæg da vinduerne erfaringsmæssigt er mere beskidt og der er ekstra planlægning/kørsel. 

Vinduespudsning til erhverv

Som virksomhed er det vigtigt at fremstå præsentable når kunder og gæster kommer og besøger virksomheden.
Overlad derfor vinduespudsningen til os og brug din tid på det du er god til, og nyd at der er rene vinduer på kontoret og butikken. 
Vores erhvervskunder får oftest vasket vinduer hver 4. uge, men lad os tage en snak om jeres ønsker. 

Solcellevask

Har du solceller på taget, kan vi også klare rengøringen af dem. Du får 20% rabat på solcellevask i forbindelse med vinduesvask. 
Læs mere om solcellevask her