Vinduespudsning

Vinduesvask
Indvendig

Indvendig vinduespudsning hos private og erhverv

Vinduesvask
Udvendig

Udvendig vinduespudsning hos private og erhverv.

Vinduesvask
Fast aftale eller

Det er både muligt at have en fast aftale eller efter behov.

Vinduesvask
Nybyg

Skal vinduerne rengøres efter nybyg eller ombyg?

Få rene vinduer uden striber

Synes du også dine vinduer får striber når du forsøger at rengøre dem? Undgå besværet og lad Rabæk Service klare vinduespudsningen. 

Langt de fleste får den udvendige vinduespudsning klaret med en vinduesvask, men der er også kunder som ønsker den traditionelle løsning med vand, sæbe og vinduesskraber. Det er derfor også en mulighed. 

Den indvendige vinduespudsning er næsten altid på den traditionelle måde, og vi hjælper både private og erhverv med den indvendige vinduespudsning. 

Vi har pt ruter i Varde, Næsbjerg, Alslev, Guldager, Esbjerg, Hjerting, Janderup, Billum, Oksbøl, Sig, Ansager, Blåvand, Vejers, Tistrup og Ølgod.

Der bliver hele tiden arbejdet på nye ruter. Tøv derfor ikke med at kontakte os hvis du bor i en anden by omkring Varde.

Servicefradrag

Husk at vinduespudsning er en del af servicefradraget, så du kan få et fradrag på ca. 26% af din udgift til vinduespudsning/Vinduesvask. 

Læs mere om det hos skat.dk

Fast aftale eller når det er nødvendigt

Det er både muligt at få en aftale med vinduespudsning i et fast interval. Så ved du hvornår du får rene vinduer og du kender din udgift til dette. 

Det er også muligt at få vinduespudsning når du synes det er nødvendigt. Du kontakter os blot og får aftalt et tidspunkt. 
Denne løsning koster dog lidt ekstra.